logo
Серия "Декоратор" - най-търсена, предпочитана и наложена на пазара, заради изключителния баланс между качество и цена. Устойчива декоративна боя за вътрешно и външно боядисване на водна основа .Лесна за нанасяне и отличаваща се с висока покривност. Да се разбърка преди употреба. Нанасят се с четка или валяк върху здрави и чисти повърхности, грундирани с XRERT Универсален грунд за стени. Следващ слой се нанася след пълно изсъхване на предходния.Работи се при температура над 10°С.Продуктите са готови за употреба. При необходимост се разреждат 5-10% с вода.
Серия "Аквис" - Изключително качествени латексни и фасадни покрития, произвеждани както във вариант "мат", така и със сатенен гланц. Отличават се с превъзходна белота, отлична устойчивост на триене и миене с почистващи препарати. Лесни за почистване и поддръжка, благодарение на специалните добавки Teflon. Боята за "Бани и кухни" Осигурява защита от плесенни и бактериални зарази. Да се разбъркат преди употреба. Нанасят се с четка или валяк върху здрави и чисти повърхности, грундирани с XRERT Универсален грунд за стени. Следващ слой се нанася след пълно изсъхване на предходния.Работи се при температура над 10°С.Продуктите са готови за употреба. При необходимост се разреждат 5-10% с вода.
Серия "Практика" - Дишащи бои на водна основа за декоративна защита на стени, тавани, бетонови, циментови и варо-циментови повърхности в закрити помещения.Нанасят се с четка или валяк върху здрави и чисти повърхности, грундирани с XRERT Универсален грунд за стени. Следващ слой се нанася след пълно изсъхване на предходния.Работи се при температура над 10°С.Продуктите са готови за употреба. При необходимост се разреждат 5-10% с вода.
Серия "Експерт" - Вододирспесионни системи със специализирано предназначение. XRERT Универсален грунд за стени e препоръчителен преди всяко боядисване..
Посочените цени са БЕЗ ДДС и показват приблизителната стойност на лаково-бояджийската деност, изчислена в съответствие с разходната норма на съответната боя до пълно покритие и след грундиране. За съществуващи промоции, договаряне, количествени оценки, тониране и друга информация - телефон 052/500 443
Страницата дава информация за продуктите от производствената програма на "Мегахим" АД, приложими за интериорно и фасадно боядисване: бял латекс, латекс със сребърни йони, цветен латекс, цветен латекс с Teflon®, фасадна боя, фасадна боя със силикон, цветна фасадна боя, грунд за стени, оцветители, релефна боя и антибактериални бои за бани, кухни и други влажни помещения.