телефон за информация и заявки 052/510009
Product Image Product Image Product Image Product Image Product Image Product Image
Product Image
Product Image
Product Image
Product Image
Product Image
Product Image

ВАЛЯЦИ И ЧЕТКИ

Инструменти за полагане на:

Вододисперсионни бои

Алкидни бои и грундове

Полиуретанови бои

Саморазливни смеси за подове

Пътна маркировка

Шпакловъчни смеси

Описание

АНТАРЕС е българска компания, специализирана в производството на бояджийски валяци и четки за професионална и ежедневна употреба. Производствената програма на завода включва бояджийски инструменти за алкидни бои и лакове, полиуретанови бои и лакове, смоли, битумни покрития, антикорозионни покрития, акрилни бои, силикатни бои, високогланцови бои, релефни и декоративни покрития. Антарес е технологична компания, която използва най-модерно оборудване и технологии за производствени цели и това е основен фактор за устойчиви качествени показатели на продукцията. Затвореният цикъл на производство, дава възможност качеството да се контролира във всеки етап на производствения процес. АНТАРЕС притежава сертификат ISO 9001-2000.

АРСЕД е търговски представител и дистрибутор на Антарес. В мострената ни зала ще получите изчерпателна информация за всичко необходимо, свързано с подбора на подходящ бояджийски инструмент Подробна информация за всеки един продукт може да откриете на адрес www.antares.bg

Видове валяци
 • ПОЛИАМИД - ГОЛД са изработени от висококачествено покритие от полиамидни влакна високи 13 мм, Нишките са усукани и разрошени в краищата, което допълнително увеличава aбсорбиращата им способност. Всяко влакно е термично фиксирано към основата, което гарантира много голяма здравина и дълготрайност. Полиамид голд е идеален за нанасяне на алкидни бои, грундове, емайл лакове,полиуретанови бои и лакове, различни видове смоли и битуми, върху гладки и по-грапави повърхности, като гарантира отличен завьршителен слой и работен цикъл хиляди квадратни метри.
 • ГРИЙН ЛАЙТ са изработени от покритие с дължина на влакната 18-20mm. Нишките са усукани, термофиксирани към основата и разрошени в последната си 1/5, което гарантира здравина и много добра абсорбираща способност. "Гриин Лайт" е предназначен за нанасяне на вододисперсионни бои, различни видове смоли и битуми, върху средно и много неравни повърхности. По структура на нишките, този тип валяци най-успешно заменят натуралната агнешка кожа там където е необходимо дълбоко проникжане, при силно релефни повърхности. Голямата им дълготрайност и отлични експлоатационни показатели, ги правят предпочитани от професионалните бояджии.
 • ПЪРПЪЛ СТРАЙП са подходящи за професионална употреба и се характеризират с изключително гъсто покритие с дължина на влакното 18-20 мм. Притежават висока плътност, специфична структура на влакното, голяма абсорбираща способност и издръжливост. Предназначени са за вътрешно и външно боядисване с вододисперсионни бои, бои на основата на акрилатна дисперсия (латекс, фасаген) и силикатни бои върху гладки и средно неравни повърхности. Характеризират се с голяма дълготрайност и отлични експлоатационни показатели при работен цикъл хиляди квадратни метри.
 • ВЕЛУР са подходящи за професионална употреба и са изработени от висококачествено 100 % вълнено покритие с дължина на влакното 4мм, което е термофиксирано към основата. Характерно за него е високата гъстота на влакната, които са с разрошени краища в последната 1/3 от дължината си. Осигурява високогланцово покритие при боядисване и гладък финишен слой без мехурчета. Предназначен е за боядисване на гладки повърхности и се използва основно за работа с алкидни бои и лакове, полиуретанови еднокомпонентни и двукомпоненти бои и лакове, епоксидни бои, смоли и други. Високо устойчив на агресивни разтворители.
 • МИКРОФИБЪР са изработени от специално покритие с дължина на нишката 10 мм. Характеризират се с голяма гъстота (56 000 микровлакна на квадратен сантиметър) и добра абсорбираща способност. Те са отличен инструмент за нанасяне на алкидни и полиуретанови бои, грундове и лакове върху гладки и леко неравни повърхности. Подходящи за професионална употреба. Много добри експлоатационни качества и дълъг работен цикъл.
 • ДЕКОРАТОР са изработени от специално смесено(микрофибър и полиамид) покритие с дължина на нишката 13 мм. Характеризират се с голяма гъстота и добра абсорбираща способност. Те са отличен инструмент за нанасяне на алкидни и полиуретанови бои, грундове и лакове върху гладки и леко неравни повърхности. Подходящи за професионална употреба. Много добри експлоатационни качества и дълъг работен цикъл.
 • РЕД СИЛВЪР СТРАЙП е предназначен за боядисване на гладки и леко неравни повърхности. Той е подходящ за нанасяне на алкидни бои, грундове, емайллакове и различни видове вододисперсионни бои върху средно големи площи. Препоръчва се за „хоби“ и ежедневна употреба.
 • ВАЛЯК ЗА ШПАКЛОВКА е специализиран валяк за наансяне на шпакловъчни смеси върху стени
 • ВАЛЯК ЗА САМОРАЗЛИВНИ СМЕСИ е специализиран валяк при изработка на саморазливни подове
Видове четки
 • Тънки четки Вива, Браво
 • Средни четки Вега, Универсал
 • Дебели четки Опал, Опал Лукс, Орион, Орион Лукс
 • Висок клас четки Прима, Аполо, Елит
 • Домакински четки Четки за под и асфалт, Метли за под и асфалт, Четки за дъски, Четки за обувки и дрехи.
 • Специални четки Баданарки, Чупещо рамо, Радиаторни