logo
Серия "Декоратор" - бои и лакове на алкидна основа с най-добро съотношение между качество и цена. Устойчива декоративна боя за вътрешно и външно боядисване, лесна за нанасяне и отличаваща се с висока покривност. Да се разбърка преди употреба. Нанася се с четка или валяк върху здрави и чисти повърхности, предварително изчисетни от ръжда и грундирани с алкиден грунд. Продуктите са готови за употреба. При необходимост се разреждат 5-10% с разредител АМБ или МРТ.
Серия "Практика" - Бои на алкидна основа за декоративна защита на метални и дървени повърхности в открити и закрити помещения. Нанасят се с четка или валяк върху здрави и чисти повърхности, грундирани с алкиден грунд. Следващ слой се нанася след пълно изсъхване на предходния.Работи се при температура над 10°С.Продуктите са готови за употреба. При необходимост се разреждат 5-10% с вода.
Серия "Експерт" - Алкидни и полиуретанови системи от най-висок клас със специлизирано и индустриално предназначение. .
Посочените цени са БЕЗ ДДС и показват приблизителната стойност на лаково-бояджийската деност, изчислена в съответствие с разходната норма на съответната боя до пълно покритие и след грундиране. За съществуващи промоции, договаряне, количествени оценки, тониране и друга информация - телефон 052/500 443
Страницата дава информация за бои на алкидна основа от производствената програма на "Мегахим" АД, приложими за вътрешно и външно бяодисване на повърхности от метал, дърво и камък: алкидна боя, блажна боя, лазурен лак, яхтен лак, лак за камък, паркетен лак, сребърен феролит, Супер бяла боя с Teflon®, грунд за метал, импрегнатор за дърво, безир, бои с ръждопреобразувател 3в1, ефектни бои, Автоемайллак, разредители и др.